top of page

Prints valgel hobusel & FB!


Õigusterminid haavatavusest ja inimkaubandusest ei ole enam tundmatud mõisted. Kohtuasjade ja meedia kajastused tunduvad paljudele aga nii jõledad, et need ei tundu üldse usutavatena. Pigem on kergem uskuda muinasjuttu printsist valgel hobusel ning suurest armastusest.


Kahjuks on kõik inimkaubanduse juhtumid väga jõhkrad. Igasugustesse FB "suhete lõksu" õngitsejatesse peab suhtuma äärmiselt ettevaatlikusega ja tõsiselt. Kriminalistid omakorda armastavad öelda, et liiga hea on alati kahtlane!


Inimkaubanduses tüüpilised “suhete lõksud” on:

1)Usalduse võitmine ja abi pakkumine

2)Abieluettepanek

3)Usaldussõbra suhete tekitamine või lähedased inimesed ja pereliikmed

4)Uue suhtlusringi lukustamine/isoleerimine

5)Rangete reeglite kehtestamine

6)Kontrollimine

7)Sõltuvuse tekitamine

8)Isikuandmete kasutamine

9)Narkootilised ained, alkohol jneKui Sina või Su sõber vajab abi, siis võid võtta ühendust:

M.Pähklemäe & Co Law Office – inimkaubandusohvrite juhtumitele ja rahvusvahelise pereõiguse vaidlustele spetsialiseerunud õigusbüroo naisjuristid@gmail.com , telefon +3725176390, Tallinn, Rävala 6, Estonia 10143

bottom of page